Alles over Hyves

Blog Alles over Hyves

Als je de naam Hyves hoort, waar denk je dan aan? Je kent het misschien nog wel van een hele periode geleden. Tot het jaar 2013 was Hyves niet meer weg te denken uit het leven, veel mensen maakten er gebruik van maar het sociale netwerk is toen gestopt. Er maakten toen wel tien miljoen Nederlanders gebruik van Hyves. Ze hadden er een eigen profiel en dat is nu helaas weg. Het is voor veel mensen de goede oude tijd, je zal er vast zelf ook nog wel wat herinneringen aan hebben. Misschien hield je zo contact met vrienden of heb je zo veel mensen leren kennen.

Sociaal netwerk

Het sociale netwerk Hyves is in 2013 gestopt. Maar nu is het Hyves Gaming geworden en richten ze zich op casual gaming. Maar jouw profiel en je gegevens waar zijn deze? Goed om je dat af te vragen want TMG was de toenmalige eigenaar en heeft de profielen, gebruikersnamen en mail adressen opgeslagen. In 2018 is Hyves games verkocht aan Azerion. Ergens op de server zullen dus nog wel de profielen staan.

Gebruikte jij Hyves?

Ga eens even terug in de tijd, was jij ook een fanatiek Hyves gebruiker? Sommige mensen missen het echt, ze waren er dol op, hebben zo veel mensen leren kennen en maakten er dagelijks gebruik van. Momenteel zijn er veel andere social media platforms waar je gebruik van kunt maken, maar toch is Hyves iets wat veel mensen echt bij zal blijven. Ook veel kinderen kunnen het zich nog wel herinneren, nu ze volwassen worden. Maar er zijn genoeg andere social media die bij hen een meer belangrijke plaats hebben gekregen.

Recente berichten