Top 5 meest spannende beroepen

Blog Top 5 meest spannende beroepen

Heb je je wel eens afgevraagd wat de meest spannende beroepen zijn? Het zijn in ieder geval geen beroepen waar je dagelijks wat van hoort, maar het zijn wel beroepen die ook goed verdienen. Daarom een top 5 voor jou!

 

Plaats delict schoonmaker

Als dit jouw beroep is, dan verdien je rond de 51.000 euro, dat is een mooi bedrag toch? Het is voor sommige mensen dan ook zeker het overwegen waard want je hebt er geen diploma voor nodig, je hoeft ook geen jaren te leren. Je hebt alleen wel een sterke maag nodig als je binnen dit beroep aan de slag wil.

 

Golfballen duiker

Met dit beroep kun je rond de 48.000 euro verdienen, en wat ga je dan doen? Je gaat de golfballen op duiken uit bijv. een meertje of vijver. Je moet wel goed kunnen zwemmen maar verder heb je geen diploma nodig.

 

Ethische hacker

Hierbij verdien je rond de 56.000 euro. Je kunt hiermee goed geld verdienen. Ben je gecertificeerd? Dan is dat alleen maar positief, want dan kun jij bedrijven helpen een systeem beter te beveiligen. Bedrijven heb je echt nodig en daarom hoef je er niet bang voor te zijn dat je zonder weg komt te zitten want er is veel vraag naar!

Koken in de onderzeeër

Hierbij kun je al snel 42.000 euro verdienen. Je gaat dan koken in de onderzeeër. Je moet hierbij wel zware keurige ondergaan en ook word je uitgebreid getest. Je moet alle hoekjes in en om de boot kennen en daar dus wel wat voorbereiding aan vooraf.

Dronepiloot

Als je goed wil verdienen met een spannend beroep, dan is drone piloot wellicht wat voor jou want dan kun je wel 87.000 euro verdienen. Sommige mensen vinden het leuk voor de hobby, maar als je het goed kunt dan kun je er wellicht ook wel je beroep van maken. De laatste tijd is er wel meer vraag naar en de verwachting is dat het aantal ook alleen maar toe gaat nemen.  

Recente berichten